Lær mere om Alkali – Alkalisk Træning

Træningen består af en kombination af deciderede vejrtrækningsøvelser, fysisk træning og frivillig kulde træning, der øger din stress tolerance og mentale styrke.

Træningen bygger på gamle teknikker der har været kendt i tusindvis af år, men først fornylig har Hollandske Wim Hof ved et samarbejde med en forskergruppe på Radboud Universitet i Nejmegen, bidraget til vores viden om hvordan kombinationen af vejrtrækningstræning, styrketræning og kuldetræning kan influere på vores immunsystem og evne til at modstå sygdom. Vores fysiske formåen og udholdenhed øges, samtidig med at man evner at forblive i mental balance.

Ved at opnå et særligt kendskab til hvordan forskellige vejrtrækningsmetoder påvirker kroppens ydeevne, og hvordan man kan anvende vejrtræknings teknikker til at skabe mental ro, træner du din evne til at finde ekstra ressourcer frem når du har brug for det, og også til at skabe indre ro når du ikke selv kan finde den. Træningen vil øge din stress tolerance og samtidig reduceres dit kroniske stress niveau i dagligdagen.

Med kontrol over sindet og kontrol over kroppen, kan man efterhånden udnytte det til at blive komfortabel med kuldetræning, som er der hvor den største effekt på stressniveauer og stresstolerance forekommer. Kulde-træningen er primært som selvtræning. Hvis du af forskellige årsager ikke kan deltage i kuldetræningen får du stadig et stort udbytte af styrke – og vejrtrækningstræningen.

ALKALi starter næste hold
– Skal du med?

Henvisning

Hvis du har ret til vederlagsfri fysioterapi er deltagelse gratis for hele forløbet

(OBS ved brug af henvisning, kræver det altid en enkelt individuel konsultation med en kort samtale, hvis du er ny i klinikken.)

Hvis du melder dig til Alkali

Hvis du melder dig til Alkalisk Træning gennemgår du et kursus der består af 8 gange, over et 6 ugers forløb, hvor hvert fremmøde er som holdtræning. Hver session varer ca. 1 time og vi tilpasser træningen individuelt blandt deltagerne. Træningen foregår i trygge rammer og vi har mange års erfaring. Der er hjemmetræning mellem hver session.

Træningen er tilrettelagt af sundhedsfagligt personal. Det betyder, at hvis man har forskellige sygdomme med i bagagen kan man helt trygt deltage i træningen, da vi tager højde for din fysiske og psykiske formåen. Der er planlagt tid til at stille spørgsmål både før og efter hver træningssession, så du bliver klædt på til at forstå det der sker med din krop.

Vi har gennemført kliniske undersøgelser blandt de tidligere deltagere og vi kan nu sige at livskvaliteten forbedres for deltagerne (målt med valideret spørgeskema) og ens kroniske inflammations niveau reduceres (målt med blodprøve).

Træningen kan fremprovokere nogle af dine dagligdags symptomer de første par gange og du skal være forberedt på at det kræver en indsats før du opnår de gode resultater. Den mest krævende del af træningen er vejrtrækningsdelen. Her trækker man vejret meget hurtigere end man har brug for at skabe en alkalisk tilstand i kroppen. Denne fysiologiske tilstand fremtryller hele udbyttet ved træningen, både den ekstra ro men også den ekstra styrke. Ulempen ved at være alkalisk er at man bliver lidt ”ør” i hovedet i starten – det forsvinder efter få gange. Vi guider dig igennem vejtrækningstræningen så du får det bedste udbytte fra starten. Allerede efter første gang kan du mærke en forandring.